Home

Kinderboerderijen Apeldoorn

Laag Buurlo

Kinderboerderij Laag Buurlo is gelegen in Apeldoorn Noord tussen de wijken Zevenhuizen, Ossenveld-Woudhuis en Anklaar. Het is een van de grootste kinderboerderijen van de stad en is alle 7 dagen van de week geopend! Je vindt er een grote variëteit aan dieren zoals: geiten, schapen, ezels, pony's, varkens, konijnen, kippen, eenden en volièrevogels. De grote speelweide op de boerderij is omringt door leuke speeltoestellen voor de kinderen. Van glijbanen tot kabelbaan en waterspeelplek, de kinderen kunnen zich hier goed vermaken. 

Laag Buurlo is gratis toegankelijk, er is een winkeltje aanwezig om drinken of iets lekkers te kopen. Het is een fijne en mooie plek om een middag doorbrengen, dus kom gerust eens bij ons kijken!

Lees meer

De Maten

In en om kinderboerderij De Maten leven allerlei dieren; Pony's, ezels, geiten, varkens en pluimvee. Er is een horecapunt waar bezoekers kunnen zitten als het regent maar ook met een terras om heerlijk buiten te zitten. 

Bij ons mogen veel van de dieren worden geaaid, geknuffeld en gevoerd. Dit uiteraard alleen onder toeziend oog van de ouders of een medewerker van onze kinderboerderij. Voor de kleinere kinderen hebben we diverse speeltoestellen.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk, wel hopen we natuurlijk dat je iets te drinken of te eten koopt. Je kunt bij ons met gemak een middag doorbrengen, dus kom gerust eens langs.

Lees meer

Binky

Binky, oftewel de mascotte van Kinderparadijs Malkenschoten is de grootste speelboerderij in Apeldoorn. Bij Binky betaal je entree maar daar krijg je ook heel veel dieren en speelplezier voor terug! Met de vele verschillende speeltuinen, verkeersplein, waterfietsen, midgetgolf en grote boerderij is deze boerderij echt een attractie in Apeldoorn. Deze kinderboerderij trekt dan ook bezoekers uit de ruime omgeving tot wel 50km en veel toeristen vanaf de Veluwe! 

Lees meer